„Обичам да усещам тези пеперуди в стомаха си, това ме прави жива и щастлива, и благодарна, че ми се случва! Щастието е магия и вие сте причината за моята „Музикална приказка” толкова години”, сподели хитовата изпълнителка. Тези дни тя е заета с изпипване на детайлите – подготовка на репертоара, тоалетите, репетиции, мултимедии. Работи с над 150 човека по големия си концерт, с който ще отбележи 30 години на сцена и 51-вия си рожден ден.

В този напрегнат период, както всякога всъщност, неотлъчно до нея е любимият й мъж Добромир. Той е значително по-млад от нея, тази есен ще празнува 38-мия си рожден ден. Въпреки разликата във възрастта, връзката между Глория и Добромир процъфтява. Двамата са заедно вече от доста време, като в бранша последно се заговори, че живеят под един покрив. Глория отдавна е запознала Добромир със семейството си, както и той я е представил на своето. Даже се събират по празници.

Макар че са с натоварени работни програми, влюбените винаги намират време един за друг, като си организират и кратки романтични ваканции. Добромир, за когото певицата е казвала само, че е бизнесмен, макар да не е ясно какъв точно е бизнеса му, често я изненадва с пъстри букети и я придружава на участията й.

Глория по традиция не говори за личния си живот, но пък и не крие, че е влюбена и щастлива. Даже споделя общи снимки с Добромир в социалните мрежи. Двамата си оставят и романтични коментари към свои постове, както и емотикони сърчица и целувки.