Попаднахме на снимка на Бакалова по силно изрязан бански, какъвто малцина жени биха си позволили да облекат. Освен плоско коремче без никакви следи от бременност, впечатление правят слабите й крака и задни части.

Близки до Ивайла разкриват, че делата срещу мъжа й Веселин Денков се отразяват зле на психиката й и тя почти не се храни. Откакто Денков бе арестуван на границата преди няколко години, Бакалова не е спирала да води съдебни битки, като направи и серия публични разкрития срещу ключови имена в политиката.

Jy7qG7s.jpg

Миската не крие, че е получавала редица заплахи и се страхува за сигурността на семейството си, но това няма да я спре да се бори срещу корупцията. Видимо обаче Бакалова е започнала да жертва не само нерви и психика, но и физическото си състояние.

Припомняме, че мъжът й Денков бе арестуван през 2021 г. на граничен пункт "Калотина" заради разследване на Антикорупционния фонд. В последствие Бакалова публикува тайни записи, от които се чува как адвокат Емил Писков, бивш служител на ГДБОП и ДАНС, Мартин Божанов-Нотариуса, й искат 100 000 лева за освобождаването на бизнесмена.