43-годишната хотелска наследница участва в хитовото шоу заедно с най-добрата си приятелка Никол Ричи в началото на 2000-те години и е щастлива от това, че двойката отново се обединява, за да възвърне сериала с нови епизоди.

„Много се вълнувам, че мога да направя това с Никол. Ние сме най-добри приятели от двегодишни. Толкова много от най-добрите ми и забавни спомени бяха с нея. Това, което създадохме заедно, е толкова специално и си остава емблематично. Толкова съм развълнувана да го продължим зарадост на всички фенове", заяви Парис в интервю за Us Weekly.

С днешна дата изпълнителката на Stars Are Blind има 17-месечен син Феникс и осеммесечна дъщеря Лондон от съпруга си Картър Реум. Дружката й Никол също не й отстъпва по деца. Тя е майка на 16-годишна дъщеря Харлоу Мадън, има и син Спароу, който е на 14 г. И двете деца са от съпруга й Джоел Мадън Харлоу.

Никол, която е осиновената дъщеря на музиканта Лайнъл Ричи разкри, че с Парис Хилтън си имали таен език, с който общуват и до днес „Това са онези моменти, в които просто се гледате и знаете какво си казвате. Това е нещо като таен език. Каквото и да кажа, тя знае за какво говоря. Нямам друг човек, с когото да съм приятел и да го познавам цял живот. Парис ми е като сестра", заяви Никол.