Да не повярвате, но Роксана не пя чалга или поне това се видя от кратко стори в нейния Инстаграм. Изпълнителката, която сама се провъзгласи за ромската Бионсе, извиваше с пълен глас I Have Nothing на великата Уитни Хюстън, едно от най-предпочитаните парчета за сватби по цял свят. Изборът обаче не е случаен и заради това, че ромската фурия се омъжи за собствения си охранител Неч. Както е известно песента е от култовата филмова лента "Бодигард", в която Уитни Хюстън се влюбва в Кевин Костнър в ролята на бивш агент на ЦРУ, станал бодигард, нает да защити героинята на Хюстън, музикална звезда.

Вече официалният съпруг на Роксана й е бил охрана, преди да пламне любовта между тях. Неч, който е член на рокерската банда "Хелс Ейнджълс", е пазил певицата по време на участие. Именно на изявата на изпълнителката между двамата пламва любов. "Любовта ни дойде от нищото. Не бях сигурна дали ще имам участие, а когато ми потвърдиха в последния момент концерта, организаторката ми заяви, че щяла да ми наеме охрана. А аз й викам, че няма нужда от това, но тя настоя... била длъжна да извика охрана", разказвала е преди време Роксана. Затова и намека със сюжета от култовия "Бодигард" беше навързан с тържеството на нашенката през уикенда.

d9h2v0Q.jpg

По всичко личи, че Рокси е имала за цел да превърне сватбеното си тържество с Нед в звездно шоу. Това ясно си пролича от избора й на шаферки, които не бяха нейните обикновени приятелки, а само популярни дами от чалгата. Това бяха Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. Сред присъстващите звездни гости беше и Софи Маринова, която е кумир на Роксана. В музикалната програма изненадващо се открои Данчо Караджов от "Сигнал", а рапърът Устата беше и водещ на партито в заведението на Галена и Галин в Арбанаси.

d9h2iXa.jpg

Роксана се ожени за трети път, а преди да организират сватбата нейния избраник отсече: "Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам". Както е добре известно, зад гърба си гонещата 40 певица има две момчета от предишните си връзки. Охранителят Неч също има момче от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал. Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко. Най-вероятно след сватбата те ще се съберат да живеят там.