На въпрос на свой последовател от колко време е нейният любим, д-р Кристиана Канева отговори: „От 6 години“. По този начин тя опроверга слуховете за раздяла с Джино, които витаят в светските среди вече повече от година. Причината е, че двамата не са се появявали заедно нито в публичното пространство, нито в социалните мрежи, а самият Джино дори премахна профила си в Инстаграм.

„Винаги съм си пазела личното пространство и не съм искала да попадам в подобни среди“, заяви пред своите последователи красавицата. Това доста противоречи с поведението й доскоро, когато с Джино афишираха не само връзката си, но и всеки един от подаръците, с които я засипваше, пише Интриги. Скъпи бижута, пътешествия, луксозни маркови коли, нови имоти – всичко беше наяве в социалните профили и на двамата. По никакъв начин не личеше, че Кристиана си пази личното пространство, както твърди сега.

След появата на дъщеричката им двамата внезапно спряха да публикуват общи снимки. Джино изтри профила си и сякаш тотално изчезна от живота на Канева. Риалити героят няма нито една публична снимка с дъщеричката си. Заговори се и че Джино е затънал в жестоки борчове, което го е принудило отново да стане международен шофьор. Кристиана пък го зарязала и отглеждала детето сама.