Звездата се омъжи за трети път в замъка на колежката си Галена край Велико Търново, а на партито дойдоха почти 400 гости. "Булчинската рокля си я поръчах в Албания, в един сайт, който шие само за големи звезди като Карди Би. За съжаление не можа да пристигне навреме, та изпратихме кола да я докара. Тежи над 30 кг. Моята шивачка Малинка махна доста плат отвътре, за да ми е удобна". А за купонджийската част след това тя се пременила в друга сватбена рокля.

"Тя е купувана без мен във Велико Търново, защото моята просто си я забравих в София", смее се певицата. Кумовете са Надя и Мирослав Пашови от Велико Търново, с които заминават на почивка заедно след сватбата. Роксана ще разопакова многобройните подаръци за сватбата си поне няколко дни, но някои от тях вече е отворила.

"Вили Боршукова ми подари един огромен дървен кръст, който сложихме над спалнята си. Тя го извади от кутията с една молитва, от която направо се разплаках. Емануел Июджи от "Хелс китчън" ни изненада с картина, а подаръкът на Устата, който беше водещ на церемонията, е наистина уникален-пак картина, едно дърво като стълба, като короната е направена от отпечатъците на всички присъстващи. Тя беше сложена в центъра на сцената и всеки минаваше, топваше пръстчето си, за да я довърши", разказва още булката.

Само за седмица Ивайло Захариев, Веселин Плачков и Албена Михова са направили филм за тяхната любов, който бил показан на тържеството, а скоро ще го видят и почитателите й, пише Телеграф. Днес се очаква да излезе най-новата й песен, а до края на месеца ще обяви и първото си самостоятелно турне.