Измамникът се казва Асен Асенов, представящ се още и с псевдонима Гедже Голд. Той се рекламира като мениджър на звезди като Джан Север, Ибрахим Татлъсес, Кобра Мурат и много други. Хвалел се също, че урежда изяви и на български изпълнители като например Роксана, с която бил не просто личен приятел, а много повече. Той щедро се фукал с връзките си и възможността с едно позвъняване по телефона да подсигури влизането си в "Биг Брадър", за където в крайна сметка бил нагласил своя приятел Тодореско Неделчев, пиар и мениджър на Софи Маринова.

Самият Тодореско обаче се изказа доста неласкаво за "уреждача" му в риалити шоуто. "Той винаги така прави и много изпълнители бяха изгоряли от него", коментира публикацията на Мира човекът на Софка. "Редовен номер му е това. Преди години ми звъняха доста изпълнители, че нямаха билети как да се приберат, оставил ги и без билети. Пазете се от такива и вече изисквайте целия хонорар предварително да ви се заплати", съветва Тодореско.

Не закъсня и позицията на пишман мениджърът, който се оказа, че пише с куп правописни грешки и дори не използва кирилица.

dH9kWXf.md.jpg

Асенов се представя като импресарио на български партита в Германия, но за съжаление не е бил коректен спрямо работата на Мира, стана ясно от самата потърпевша. След участието й със световноизвестната звезда Джансевер в германския град Касел българката не получава другата половина хонорар. „Колежката ми получи обещаните й пари и за мен явно не останаха. Първо каза, че на закуска в хотела ще ми ги донесе, след това още куп лъжи. След това се разбрахме мой приятел да се срещне с него и да вземе сумата, а той така и не се появи“, разказва Мира. Тя споделя, че до един момент е имала надежда да получи парите си, но вече тази сага е приключила за нея.

В подкрепа на Мира се включи и певицата Стефани Спасова, която нашумя покрай шоуто "Пей с мен" на Слави Трифонов. "Това се случи и на мен, както и на Бони, Джамайката, Роксана и Илиян. Преди 8 години. За убиване е този", сподели Стефани. Диджей Неро Ведатов също коментира Геджето: "Този го знае цяла Германия, че е долен помияр, лъжец, наркоман. И на мен ми се случи същото преди години като бях на участие. Още ми дължи 300 евро".