Това става ясно от снимка от концерта на попфолк легендата Лия, който се проведе преди дни в зала 2 на НДК в столицата. Кадър от събитието, споделен от тяхната колежка Рени, издава, че Емилия и Жорж са заедно напук на слуховете през последните месеци, че е настъпил крах в отношенията им.

Първоначално общите снимки на двамата от социалните мрежи изчезнаха, а след това съпрузите изобщо не бяха засичани заедно, което още повече засили съмненията, че нещо се е случило. От концерта става ясно, че червенокосата изпълнителка и бизнесменът още са двойка.

Емилия и Жорж бяха тости на промоцията на Лия преди дни.

Двамата греят един до друг и изглеждат видимо щастливи. И на този етап няма драма в любовта им.През март тази година Емилия получи жив подарък за рождения си ден - малко сладко зайче, фолкпевицата си пусна видео как гали животинката и й се радва, а коментарите бяха повече от умилителни.

Тогава направи впечатление, че във видеото никъде не присъстваше половинката на певицата. До преди 1 това изпълнителката винаги пускаше снимки от празника си, на които, се виждаше как празнува с Жорж Башур. Но през пролетта такива нямаше. Още тогава се заговори, че нещата между двамата май са започнали да скърцат.

Преди това Емилия поздрави в социалните мрежи дъщеричката си Жоржина за рождения й ден, но не спомена и дума за таткото на момиченцето - Башур. Малката стана на 2 годинки, като е кръстена на баща си.