Само че не в телевизията-майка, а в Би Ти Ви, където от есента ще води приключенското предаване „Островът на 100-те гривни”. Той вече е на другия край на света, на безлюден остров на Филипините заедно с екранната си партньорка Диляна Попова. Вкъщи пък го чака жена му и бъдеща баба Нели-бивша гимнастичка, която е по-възрастна от мъжа си. През октомври тя ще стане на 50 години в компанията на първото внуче от сина си Иво Карамански-син на легендарния мафиот, който бе убит на 20 декември 1998 г.

26-годишният младеж преди дни се сгоди за 8 години по-голямата от него блогърка Антоанет Пепе. Двойката чака момиче, което ще се роди през лятото, но след като Сано се прибере от снимките на „Островът на стоте гривни”. Актьорът хич не се притеснява, че става дядо без време и дори обича да се шегува с появата на новия член на семейството в социалните мрежи, видя Hotnews.bg. Той усилено снима риалити предаването, но все пак е достатъчно активен и в инстаграм, където написа като отговор на въпроса колко деца има:

"Аз вече съм с внуци бе, аматьори". Констатацията даде повод за спекулации дали Пепе не е родила и не крие радостното събитие, но вярна на своята инфлуенсърска същност тя едва ли ще стори това.

Пепе вече има един брак зад гърба си и е майка на 3 деца от двама различни мъже. Първият е датчанин, с когото се разделили заради зависимостта му към наркотици. С него имат две дъщери, които през голяма част от времето живеят при майка си. Третото дете на Пепе е момче и е от звезда в интернет- Филип от Бургас. Защо Антоанет не живее с него остана тайна. Тя и Карамански се запознават преди десет години, когато той е на 16, а тя на 24.

Свекървата Нели приела с широки обятия новата снаха, въпреки че тя вече има 3 деца и е по-възрастна от сина й. Нели не се месела в отношенията и нямала търпение да стане баба, макар да изглежда шеметно добре. Карамански-младши приема Сано за свой баща и преди време по съдебен път добави неговата фамилия към своята в знак на признателност, че го е отгледал и възпитал. Карамански и възлюбената му стопанистват заведения в центъра на София, където едно капучино е шест лева, а посетителите се оплакват от бавно обслужване.

Затова главната отговорност за издръжката на многолюдната фамилия пада на Сано, който ще изкара добри пари за месец-два снимки в безлюдната пустош. До последно за мястото на водещ бе спряган Филип Буков, но очевидно Косъма от „Под прикритие“ се е оказал по-подходящ. Запознати твърдят, че действително Буков е бил фаворитът за водещ, одобрен и от лицензодателя на състезанието. Той обаче си позволи да нападне Би Ти Ви и предаването „Денсинг старс“, недоволен, че е отпаднал твърде рано от шоуто.