Целувката, която младият певец лепна в национален ефир на своята партньорка Веси в „Денсинг старс“ разяри мнозина жени у нас и в чужбина. Причината - Емрах извършва действия, които не са позволени от партньорката му. Един вид сексуален тормоз. Случката се разигра в „Денсинг старс“. В едно от предаванията Емрах и партньорката му трябва да имитират целувка. Вместо това певецът наистина целува танцьорката Веси. Впоследствие Емрах хлътна по партньорката си и сподели колко се е променил, за да бъде харесан от нея.

„Веси промени изцяло живота ми. Научи ме да живея по друг начин“, каза Емрах на последния лайв на „Денсинг старс“, когато той и чаровната Веси получиха най-малък зрителски вот и напуснаха завинаги шоуто, пише "България Днес".

„Никога не трябва да целуваш без съгласието на партньора. Представете си как ще се почувствате, ако някой на улицата ви докосне по неприличен начин или ви целуне? Какво, ако това момиче е вашата майка, сестра, дъщеря или близка приятелка? Ще бъдете ли окей, ако някой мъж не уважава нейните граници?“ Споделя разярена англичанка по клипче, в което се вижда какви ги върши Стораро-младши. Подобни са коментарите на много други жени от Европа и Америка.

С тях не са съгласни в Латинска Америка. „Тя е в грешка! Той просто е искал да направи мил жест“, „Момичето е проблематично“ са част от коментарите на испански, които обвиняват, че нацелуваната Веси е твърде студена. Явно Емрах е по вкуса на момичетата в Южна Америка и затова те го защитават.