Ако обичаш, не можеш да изоставиш човека в тежък момент. Вярвам му, простих му”, каза Рая Пеева в интервю за NOVA. А че на актьора много има какво да му се прощава е ясно. На няколко пъти той бе залавян от полицията заради дрога и насилие. Най-скандалният случай бе от Банско, когато Бахаров шофираше под въздействието на наркотици през 2020 година. Въпреки че на първа инстанция съдът в Разлог го осъди ефективно, на втора инстанция той получи условна присъда, припомня Hotnews.bg.

През декември 2022 година Бахаров отново бе отведен в Четвърто реайонно в София заради марихуана, но оттогава не се е чуло за негова издънка. Самият той твърди, че полицията нарочно се заяжда с него. Именно заради издънките му Рая призна: "Торбата със сол я изядохме, време е вече да ядем захар”,

"Много искам да стана майка. Вече ни е време за това да имаме детенце. В живота много искам да се видя като булка, Явор казва, че това са стари разбирания. Но всяко нещо с времето си”, каза още Рая Пеева.

Актрисата призна още, че е много емоционална. „Имах здравословни проблеми заради емоции. Моят зъболекар ми каза, че повечето актьори имат такъв проблеми. Но вече е всичко е наред”, сподели Пеева.