Затова певицата само отбеляза не скромно своето преимущество с кратък пост в социалните мрежи: "Официално обявявам: вече имам 40 години опит в това да бъда себе си!" Това лято стават и 20 години от лансирането й с псевдонима Преслава от Пайнер. Тя започва да пее и по-рано като Петя, но след като Милко Калайджиев я открива и води в димитровградската компания, кариерата й тръгва нагоре.

Припомняме ви, че още през 2018-а изпълнителката се отказа от рожденото си име Петя и затова в личните си документи вече фигурира с артистичния си псевдоним.

За 40-ия й рожден ден Преси получи стотици честитки. Сред първите от бранша, които и пожелаха всичко най-хубаво бяха Анелия, Софи Маринова и Емилия. Към момента обаче Галена не е пускала пост за своята стара приятелка, което направи впечатление на феновете им. "Явно пак са сърдити, тяхното вече е латино сериал", обсъждат ги в социалните мрежи, визирайки това, че дълго време двете не си говореха и имаше неизяснени неща между тях. Според някои пък факта, че наскоро Галена пусна 10 видеоклипа за 20-те си години на сцена, адски е подразнило конкуренцията. В това число и Преслава, която дори от куртоазия не е похвалила някогашната й съквартирантка, с което пак отключила завист и започнали отново да си мерят успехите и първото място.