Не е минало и седмица от скандала, а певицата вече е готова за следващото си участие. Вместо да се въздържи от активности след случилото се, тя проявява нечувана наглост и ще се качи на сцената на столичния клуб "Строежа" за поредния си лайв. Събитието е обявено за 27 юни, но се очаква да е пълен провал, тъй като реакцията на публиката към изцепката на Мила е повече от хард.

Анонсът за изявата й в страницата на клуба предизвика лавина от възмущения, а от управата му заплашиха, че ще изтрият коментарите, които съдържат директни обиди и език на омразата, както и тези с директни заплахи.

"Точно тая пача ли трябва да осквернява сцената. Хора събудете се на такива като тая мястото им е в кофите, а не на сцената!", възмущават се под рекламата за предстоящата изява. "Идеално е да получи заслужените освирквания. Поне ако сме с малко гордост", заявяват други, а трети смятат, че какъвто и PR да прави, колкото и пари да дава майка й Ваня Щерева за него, това знаме, което тя захвърли на "София Прайд", ще се помни от публиката.

От коментиращите става ясно, че Роберт е трябвало да пее на 30 юни и във Варна, квартал Аспарухово. Кметът на района обаче отменил концерта й и всъщност това е адекватното действие след случилото се през уикенда. Както вече стана ясно срещу Мила Роберт е подаден сигнал за извършено престъпение от общ характер - оскверняване на националния флаг. Това е достатъчна причина да отмени всичките си изяви до края на лятото.