Плеймейтката показа прелестите си в гръцко море, където в момента е на почивка с цялото си семейство. Освен новороденото момиченце двойката е и в компанията на голямата дъщеря на Николета - Никол. Пловдивчанката изненада последователите си с кадри от басейна, от които се подразбира, че е без горнището на банския, а може би и без бикините... Освен с еротика моделката впечатлява и с топ формата си, която очевидно е постигнала за много кратко време.

"You can find me at the beach, babe", гласи посланието на Ни Ло пред предизвикателната фотография, а феновете й я нахъсват с изречения като: "Това обяснява защо е толкова горещо навън."

Една от любимите звездни двойки у нас заведоха дъщеричката си за първи път на море. Семейството избра да почива в Гърция, където вратарят празнува рождения си ден. Днес той навършва 36 години и по всичко личи, че тепърва ще получи много изненади от любимата си жена.

dF94Tu4.md.jpg

Лозанова не спира да споделя красиви кадри от приказното място, на което почиват, но не издава къде точно се намират те. На един от фотосите, които сподели в страницата си, Николета бе с първата й дъщеря от Валери Божинов. Тя успя да изненада феновете си, които забелязаха, че Никол вече не е малко момиченце, а напротив. Последователите на Ни Ло я определиха като нейна сестра, други я помислиха за приятелка или колежка. „За момент помислих, че Никол е сестра ти“, „Аз помислих, че е друга жена, колежка, модел на Николета“, гласят част от тях. „Никол е прекрасна млада дама“, бяха категорични приятелите на моделката.