Певицата е родена на 1 юли 1982 година и стана на 42 години. Партито е било в красивата просторна къща в полите на Витоша на открито, а денственият гост, който певицата показа е дъщеря й Ивон. Една честитка обаче със сигурност й е дошла повече, видя Hotnews.bg. Отдадена фенка минава границата на добрия тон и се обръща към изпълнителката с "како", а това няма как да не подразни суетата на Анелия, която прави всичко възможно, за да не се дава на времето и да задържи младостта.

Откакто се раздели с богаташа Любомир Захаринов изпълнителката спря да демонстрира щастие в социалните мрежи и да дава напоителни интервюта с плановете си за сватба, затова появата й послучай рождения ден си е истинска новина. Въпреки неуспеха в любовния фронт тя позира усмихната на личния си празник, преди да е прочела злополучната честитка.

Иначе целият фолк се отчете с честитки, начело с Галена и Преслава. "Честита да си!Здраве и още върхове", пожела Емилия. "Красота", отсъди ДесиСлава под снимката на рожденичката и Ивон.