Певицата вече не е блондинка, а брюнетка, стана ясно от изявата й заедно с нейната колега Драгана Миркович в Швейцария. Засега Брена просто е потъмнила русата си коса и е далеч от визията на Снежанка с косите, черни като абанос. Определено обаче от цвета на косата тип Мерелин Монро е направила крачка назад към естествените си нюанси. Преди близо десет години сръбската певица разкри, че Ванга й познала всичко, като дори посочила цвета на косата й.

„И каза също, че е написала книга и там имало един пасаж, че в България ще се появи жена със сребристо руса коса и тя ще дойде от небето, която българите ще обожават като тяхна. И на мен ми го показаха този текст - тогава точно имах такава сребристо руса коса. И Ванга тогава ми каза, че ще се омъжа за мъж с бяла униформа, ще имам двама сина, а аз я попитах: „Няма ли да имам дъщеря", разказа певицата в телевизионно интервю.

От години сръбската певица прогресиращо оплешивява, и то пред очите на феновете си, припомня Hotnews.bg. Професионалисти коментират, че вероятно постоянното третиране с различни препарати е причината за изтъняването, изтощаването и падането на косите на Лепа Брена. Знойната блондинка още 2018 година сложи перука и се отказа от екстеншъните, така че нищо чудно и потъмняването й да се дължи на перука. Певицата вече е на 63 години и няма как да развява младежка грива.