Както вече стана ясно, певицата, която се преквалифицира на дизайнерка, изостави апартамента, купен още по време на връзката й с Валери Божинов. Тя стана собственичка на къща в модерен затворен комплекс в полите на Витоша, където има достатъчно място за всичките й дрехи и хобита. Огромният фитнес ясно показва, че Алисия се труди упорито, за да не се дава на времето.

В палата има достатъчно красиви места, пред които тя може да позира с новите модели на модната си марка. Алисия се снима дори в антрето, където има книга, посветена на интериора на палата. Постройката е ултрамодерна, дворът е голям, като има и басейн. Отделно Алисия е заложила на дизайнерско обзавеждане, което глътнало още почти 1 млн. лева. Изпълнителката на „Имаме ли връзка“ от години пести хонорарите си, които влага в имущество. Последната връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. Двамата изкараха заедно няколко години, а през 2022-ра се разделиха.

Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е закупила къщата още преди рязкото поскъпване на имотите у нас. Тя е спестявала парите си от участия, които инвестирала в дома. На месец изпълнителката печели от хонорарите си по поне 60 000 лева чисто. Затова може да си позволи голям басейн в предния двор и джакузи в задния.