Този път скандалджията от "ВИП Брадър" влезе в пререкания с полицаи от Хасково, родният му град, където се подвизава в последните три години. Чепатият гримьор бил посетен от униформените снощи заради сигнал за силен шум, който се чувал от апартамента, в който живее. Според съседите, Кулагин използвал апаратура за озвучаване и това пречело на спокойствието в кооперацията, в която живеят. По това време брадъра бил на лайв в социалната мрежа Тик Ток и разговарял доста емоционално с приятелката си Сузи, която е травестит и е сред популярните в приложението.

За инцидента разказа лично самият той в типично негов стил - обиждайки пазителите на реда. "Полицаи като катаджии ритаха по вратата, с какво право?! Нищожници, ще си извикам адвокат от София и ще ги осъдя за 20 бона, че ме нападат. Не знам от къде ще плащат после", изсъска по време на лайв разговор в Тик Ток Вальо. Той се оказа запознат и с личния живот на униформените, които го посетили късно снощи. "Ходят и лапат на травеститите в града, всичко знам за тях и на кого са го правили", гневи се той.

"Нямам никаква апаратура! Идват да чукат и ритат по вратата ми, заради това че съм на лайв в Тик Ток", разясни подробности около случилото се устатника. "Само още веднъж да дойдат двата педала...", зарече се Кулагин, който видимо беше подпийнал и яко яхнал метлата. До последно той не отворил вратата на полицаите и стоял барикадиран в апартамента си. Това не попречило да вдигне олелия и да ги обижда както му падне, а това събудило агресията на куките.