Съпругата му Мария Шопова е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион. Двамата се познават отдавна. Отначало били само приятели, но след това постепенно Амур пуснал стрелите на любовта в сърцата им.

Преди година Тошко паднал на колене и с пръстен в ръка предложил на любимата си да се оженят. Тя, разбира се, приела, без изобщо да се замисли. Вчера двамата са сключили граждански брак в Горна Оряховица, а вечерта имало стилен купон с участието на отбрани гости и приятели. Денят на подписването не е избран случайно. 3 юли е рожденият ден на Мима.

Двамата новобрачни вече имат и маршрут за бъдещото си сватбено пътешествие, но не искат да го издават. Споделят само, че ще бъде на едно много красиво и романтично местенце, далече от папарашки погледи и фотоапарати.

Скоро след сватбата Тошко влиза в студио, за да започне записите на новите си песни. Дали сред тях ще има и такава, посветена на хубавото Миме, феновете му предстои да научат. Едва ли е нужно да се отбелязва, че вдъхновител за възраждане на интереса му към музиката е новата му любима. Според техни общи познати, откакто е с Мима, Тошко лети напред и нагоре на крилете на любовта, пише "Телеграф".