Преди две години Паола Павлова забременя като по чудо. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина сама е разказвала за ужаса да живееш 17 години с ендометриоза, както и за присъдата на лекарите, че тя няма как да стане майка заради заболяването. Става дума за гинекологичен проблем, който влошава яйч­ни­­ковия резерв и на­ма­ля­ва броя на яйце­клет­­ките. Създава и имунни проблеми. В по­-къс­на възраст може да се прояви и с дълго кръвотечение и болки до невъз­мож­ност да се изпълняват ежедневните дейности. Все пак след няколко тежки операции и хормонална терапия тя забременява благодарение на инвитро процедура.

Паола от години се занимава активно с йога и дори организира няколко курса и у нас, в хотела на майка си в курорта Боровец. Тя има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата, но сега е отдадена изцяло на сина си, чието име не разкриват. Тайна е и с какво се занимава бащата Ханс Хавиер. Той живее в Америка. Понеже Илия Павлов е мъртвец от 2003 година, възрастен приятел на Дарина заведе булката Паола до олтара. Тя бе облечена в дълга бяла рокля с две презрамки, ръкавици и дълго до земята було, което по време на празненството свали, видя Hotnews.bg.

Сватбеният букет бе от огромни бели орхидеи, а римската катедрала, в която бе сключен бракът, бе украсена с букети бели рози. Изцяло в бяло бе и младоженецът, както и синът на новобрачните. Сред гостите бяха Марта Вачкова с дъщеря си Рада, както и гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която от години живее в Италия. Сватбената вечеря бе на открито под огромни дървета от лимони в градината на римски дворец.

Дарина, която бе избрала за себе си синя рокля с едно рамо, държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината. Тя има къща на остров Сардиния, както и апартамент в топ центъра на Рим. Паола е по-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян, който все още е ерген. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря – Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря. Венцислава пристана на мъж от една от влиятелните фамилии в Дубай и живее там заедно с двете си деца – момче и момиче.