"Лили Иванова се обади на мениджъра, тъй като спешно й трябваше рокля в нейния размер. След петминутна консултация бяха подбрани две рокли и грижливо опакова за примата", разказаха от столичния бутик. Певицата се спря на черни минимодели от известния бранд Balenciaga - едната на стойност 3597 и другата за 3492 лв. Охраната дойде да ги вземе и след това ги достави на Лили в Шумен. Афинитетът на Лили към дизайнерските дрехи не е тайна за никого.

В последните 20 години певицата, която винаги е блестяща със зашеметяващ и провокативен стил, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама подбира тоалетите си. Изпълнителката на "Детелини" и "Ветрове" доскоро пазаруваше само от чужбина, тъй като у нас не се срещаха предпочитаните от нея световни брандове.

Известно е, че Лили е фен на някои от най-скъпите марки в цял свят. Сред любимите й дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

В същия ден грандамата на българската музика изнесе концерта на сцената на Летен театър в Шумен. Към този град Лили Иванова е заявявала не веднъж своето отношение, както и към паметта на Тодор Колев, с когото са били приятели, разкри мениджърът на примата Николай Недков. Традиция е Лили да посещава паметника на Тодор Колев след концертите си в Шумен и да оставя цветята, които е получила от почитателите си.

Турнето на Лили Иванова след Шумен включваше концерти във Варна, Бургас и Пловдив, а наесен певицата ще посети Стара Загора, Плевен Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил и Сандански. Мениджърът й Николай Недков заяви също така, че Перник е новият град, включен в програмата на турнето. Концертът там ще бъде в деня на Перник - 19 октомври, в обновената спортна зала на града.

По време на турнето си Лили Иванова винаги влага изключително старание и професионализъм във всеки детайл. От подбора на репертоара до сценичните тоалети всичко е прецизно обмислено и изпълнено с внимание към най-малките детайли. това е една от причините поради които тя остава толкова популярна и обичана сред публиката на България.