На 10 юли изпълнителката на "Между две луни" удари 50-те. Точно преди година по същото време, тя беше хваната да шофира пияна, но с днешна дата не сметна за добре да направи равносметка на случилото се и да се покае. Даже напротив, влезе в режим на възхвала.

"Много съм щастлива! Много! Благодаря ви за стотиците пожелания. Изключително смислените подаръци. Красивите картички с топли и обични думи. Благодаря ви, скъпи приятели! Благодаря!!!“ – написа Белослава по повод празника си, а за излагацията от миналата година не обели и дума, дори от кумова срама не се заяви, че е сгрешила в постъпката си и да съжалява. "Тази не пожела да се разкая дори от куртоазия за юбилея си", коментират в средите, въодушевения й коментар по повод личния празник. "Явно бързо забравяме за лошите неща, които правим и те не са поука за нас", възмутиха се още.

Разбира се, Белослава получи куп поздравления. Много от тях бяха от онези, които след като бе хваната пияна зад волана я окуражаваха с думи като "Бубе, с тебе сме!". С честитки се разписаха Хилда Казасян, Александър Сано, Вики Терзийска и Юлиан Вергов. Певицата влезе и в нов режим на обяснение на празника си, явно развълнувана и уверена в това, че хората вече са забравили за инцидента. "В сърцето си нося цяла Вселена Любов! Заради вас, мило мое семейство, скъпи приятели, любими колеги и Ваше Величество, най-топлата публика! Благодаря ви за всичко!", сервилна е изпълнителката в социалната мрежа.

Александра Жекова написа "Честита да си, скъпа Белослава! Бъди здрава и все така блестяща, вдъхновяваща, в jazzy ритъм, обградена от красота и смисъл! Нека всичко, което си пожелаеш – Да бъде! Весел празник!“. Мария Илиева също избухна: "Обичам те безкрайно! Честит рожден ден, най-любимо момиче! Бъди здрава, благословена и вдъхновена за още безброй красиви песни! Щастлив празник!"

Припомняме ви, че миналата година Белослава имаше проблеми с полицията, след като на рождения ѝ ден я спипаха да кара пила, защото алкохолът за партито бил свършил и тя отишла да вземе. Последваха разпити, арести, откази от събития, фенове се отвърнаха от нея, както и колеги, други обаче я защитиха.