Слухове, че двамата скоро ще стават родители, упорито шестват из медийното пространство напоследък. Това, което породи съмнение сред почитатели на певицата, че е бременна, е фактът, че на сватбата си тя не е била облечена в булчинска рокля. Въпреки че изпълнителката не потвърди подозрението им, тя не го и отрече.Босненката неведнъж е споделяла, че именно Кристиян е голямата ѝ любов и човекът, който винаги я подкрепя в трудни моменти.

Когато се озовала в "Ку-ку бенд", Грахич изпаднала в тежка депресия и едва успяла да се измъкне от емоционалната дупка. За нейна радост през всичкото това време до нея бил любимият ѝ Кристиян, който ѝ помагал с обичта и голямата си душа. Към днешна дата Цветелина е неотменно до половинката си и пее заедно с него по сватби и кръщенета. От снимките ѝ в социалната мрежа пък става ясно, че е успяла да пребори анорексията, която дълго време я измъчваше и сега изглежда във великолепна женствена форма.

От "Уикенд" припомнят, че заради стреса и проблемите в кариерата, босненката бе достигнала до критичните 42 кг. От изданието допълват още, че тя спряла да се храни, с което разтревожила много близките си. Тъй като Грахич категорично отказвала да ходи по лекари, единственият, който успял да ѝ помогне в този тежък период, бил Кристиян. Благодарение на вярната му подкрепа и всеотдайност, Цветелина започнала постепенно да се храни нормално, достигайки здравословната норма от 53 кг. Тя положила много усилия, за да преодолее хранителното си разстройство, тъй като осъзнала, че краят може да е фатален.