На една от снимките дори е написал, че любовта е връзка, основана на признание и дълг. Но дали най-накрая Кадриев е срещнал истинската си любов в южната ни съседка? Или може би се е събрал със старата си любов – гъркинята Мария?

Истината е, че на Юксел Кадриев никак не му върви в любовта. След скандалния развод с оперната певица Бонка Георгиева, той премина през няколко афери. Голямата звезда на телевизията, който е на 51 години се влюби пламенно в красивата варненка Диди Янкова. Знойната блондинка бе собственичка на империя от шест фирми, повечето от които развиваха дейност в сферата на козметичните услуги и красотата.

Янкова успешно управляваше елитния център за красота в морската столица. Юксел е с цели 7 години по-млад от Диди, но разликата изобщо не ги притесняваше. Любовта им обаче приключи трагично, когато рак на дебелото черво погуби бизнес дамата. Дълго време след кончината й Кадриев не искаше и да чуе за друга жена.

После срещна Мария и година и половина имаше тайна връзка със сексапилната си половинка. Заради нея той всяка седмица пътуваше до Солун, където живееше неговата изгора, пише Ретро. Препъни камък за връзката им се оказало точно разстоянието и Юксел изпаднал в любовна депресия след края на отношенията им.Напоследък той пак изглежда щастлив и пътуванията му до Солун зачестиха, което кара мнозина да мислят, че Мария и Кадриев са се събрали.