"Когато разобличих за това, че Габриела им а афера с наш известен футболист, още в имението получих предупреждение от сестрите, че ще ми го върнат", допълни ергенката пред "България Днес". Тогава в риалити формата се разгърна скандал, след като Виктория направи шокиращо разкритие в национален ефир.

"Аз бях запозната с Габриела, тъй като работех в БФС и знам, че тя е любовница на един футболист. Когато Габриела си тръгна, тя и сестра й ми казаха, че нищо не е приключило между нас, че ще ме съсипе, че ще ме удари на това място, където ме боли много. Това беше работата ми", сподели бившата футболна мениджърка Виктория Асенова.

След края на снимачните дни Виктория известно време нямала никакви наченки на това да бъде уволнена. Нещата се променили, когато начело на БФС застава Георги Иванов, който седмица след постъпване в длъжност уволнява ергенката Виктория. "Викна ме в кабинета и ми каза, че имало хора, които са искали да напусна поста. Вместо мен сега работи една бивша рецепционистка. Явно е по-компетентна от мен. Предполагам, че е харесвана, защото е лесна за манипулиране от жените в работното ми място", твърди Виктория, която не била на добри начала с дамите на работното място.

По това как върви делото, което ергенката заведе след уволнението срещу БФС, тя сподели: "За съжаление все още няма развитие по делото. Чакаме футболният съюз да даде своето становище и впоследствие да се насрочи дата за дело."