Така започва дълго стихотворение, посветено на Натали Трифонова, дело на Светлин Трендафилов. Одата възхвалява красотата на синоптичката и е част от стихосбирка, издадена под заглавието "Ти ли си тя?", разбра Hotnews.bg. Авторът, който реди рими в стил Кръстю Пишурката е художник и сам се застрахова, като обяснява, че стихотворението е призьор на хумористичния конкурс "Първоаприлска патерица", който се провежда във Враца.

"Дали ще пече или ще вали, грее ме погледът на Натали. От екрана намига ми и дефилира и кара сърцето ми направо да спира", стохоплетства Трендафилов, който е далеч от поетичната дарба на съименика си Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс.

"Ти си любимият ми телевизионер, следя развитието ти и се радвам на успехите ти-вярвам, че ги засужаваш", пише фамилиарно на "ти"пишман-поетът, който очевидно не знае, че на непознат човек се говори на "вие".

Натали обаче е щастлива от одата. Тя вчера е прочела нелепата класация, според която водещата на Нова телевизия Марина Цекова й е отнела палмата на първенството като най-красиво лице на екрана и затова бърза да покаже, че тя е любимката на зрителите.