Ерген номер 2 за няколко секунди обори слуховете, че се е разделил с манекенката кучелюбка. Къдравият чаровник се пусна на живо в тикток, където си разговаря със своите фенове. Изведнъж се чу женски глас, който говори по телефон.

"Отиди да закараш нашите приятели с колата" - казва ясно гласът, който веднага разпознаха, че е този на победителката в любовното риалити. Валерия раздава команди на Евгени и го кара да свърши една услуга за нея.

"Ей сега, като свърши лайвстрийма", обяснява се Евгени.Ергенката се появи за кратко в кадър и реши да почне и тя лайвстрийм. "Ето, това е гаджето ми, казва Евгени на своите фенове." Двамата се притесняват да се показват един до друг, но постоянно си разговарят извън кадъра. От разговора си личи, че си фамилиарничат доста и са си доста близки.

Знае се, че двойката живее под един покрив в Пловдив - родния град на ергенката. Най-старият град в Европа се е превърнал в любимия на пианиста със своите романтични тепета, колоритни хора и кокетни заведения. Новината за тяхната раздяла се появи преди повече от месец, пише България днес. Повод за това беше фактът, че двамата спряха да се следват в социалните мрежи. След това Валерия замина за Гърция сама.

"Няколко дни преди рождения ми ден стана ясно, че заминаваме за Гърция, да си почина от цялата лудница и да събера сили, за да се справя с ужасния период, който настъпи в живота ми толкова неочаквано", обясни тогава Валерия.Каква точно е била драмата, така и не стана ясно. Това породи слуховете, че двамата с Евгени са се разделили, а Валерия отива в Гърция със свои близки.

Слухът бе засилен от факта, че в поста нямаше нито дума за ерген номер две. Вместо това Валерия се снима пред тортата за рождения си ден със своята приятелка - Айлин. Самият Евгени също беше в Гърция по същото време, но тогава се спекулира, че двамата са на отделни екскурзии. Оказва се, че не било така.

Евгени и Валерия минават за единствената двойка, която май се събра в шоуто. Първият ерген Виктор много бързо би шута на избраницата си, която, както се разбра, е посочил по задължение, а последният участник в шоуто Алек така и не обяви победителка, а избяга на финала. За разлика от тях, Евгени и Виктория твърдят, че наистина се обичат и са заедно. Двамата се появяват все още в една компания заедно и определено изглеждат като двойка, особено по начина, по който Валерия командори мъжа си.