Емрах Стораро се оказа в опасна близост със световноизвестния ютубър IShowSpeed по време на първото му посещение в България. Родният изпълнител, който бе един от участниците в последното издание на Dancing Stars, със сигурност ще влезе в световните хроники, защото не просто се зарадва да види IShowSpeed, а искрено го разцелува, пише actualno.com. И то пред очите на целия свят, тъй като американецът стриймваше гостуването си в своя YouTube канал, а последователите му в Инстаграм са над 2 милиона.

В клипове, изрязани от оригиналния стрийм на IShowSpeed, се вижда как Емрах Сторато пресреща на една от софийските улици ютубъра, слиза от колата си и му дава целувка. Ситуацията е заснета така, че изглежда, сякаш Стораро целува в устата ютубъра. На това негово действие американецът реагира много остро и не може да разбере защо го е направил. "Обичам те, брат, извинявай!", му казва Емрах на английски език.

@troshilka Емрах и @IShowSpeed преди гта 6 #troshilka #emrah #ishowspeed #bulgaria ♬ original sound - Troshilka

Няколко часа след случката Емрах Стораро публикува свое извинение, в което обяснява, че не е целунал IShowSpeed по устата, а по бузата и просто снимачният ъгъл е създал грешно впечатление.

В последните няколко дни това бе второ посещение на световноизвестни YouTube звезди в страната ни, след специалния епизод на Yes Theory, посветен на България и озаглавен: 80 часа в страната, която всеки иска да напусне.

Световноизвестният ютубър предизвика истински фурор в София. В момента, в който слeзe на българска земя, след него започнаха да вървят все повече и повече хора и да му подвикват. След като се разходи, влезе в магазини и облече народна носия, IShowSpeed бе приет в кметството на града, където се срещна с Васил Терзиев. После трудно излезе, тъй като полицаите бяха притеснени, че пред входа има 400 души и не могат да изкарат безопасно американеца. На финала на посещението си в България ютубърът се оказа в популярен столичен ресторант, в който се запозна с нестинарството и се опита да ходи по жарава, което предизвиква у него много крясъци.