Според писания, от няколко дни плеймейтката има интимни отношения със столичен бизнесмен и не се прибира в семейното ложе. Новината се заформи покрай стори на Гущерова в Инстаграм, в което тя признава следното: "Мале, аз съм зодия Стрелец със Скорпион. Интересна комбинация“.

Това породи предположения, че блондинката се е загаджила с нов мъж, което не би било изненада, като се има предвид, че в последно време отношенията й с Християн Гущеров са доста обтегнати, това се вижда и от нейните постове в социалната мрежа тези дни. Едно е сигурно - зодиакалният намек със сигурност не касае връзката й с бащата на децата й, който е все пак зодия Рак.

Има ли обаче тайнствен мъж до Светлана и намека й за зодиакалните взаимоотношения какво всъщност иска да каже? Участничката в конкурса "Мис Плеймейт" отсече: "Очевидно е, че нямате какво да си пишете и вече измисляте небивалици. Не разбахте ли, че НЯМАМ нов мъж до себе си? Моля, запознайте се с понятието "Асцендент", вместо да създавате ненужно напрежение. В семейството ми няма трети човек."