Намеците, че прибира мижаво възнаграждение пак започнаха, като този път комикът се иронизира с колаж на полето сред бали сено, както и на такъв с два бора между него. "Тази година заплатата ми стигна за почивка на Бали, догодина… може и на Бора Бора!?", написа той към кадъра. За да измъдри тази щуротия, актьорът очевидно е заръчал да му направят колажа, с който да блесне в социалната мрежа.

Коментарите под забавната публикация продължиха нотката на чувството за хумор на Рачков. "Не ходи на това място,че като гледам тези хубави Бали как са подредени ще ги накараш да се пръснат от смях. После всичко наново трябва да се прави, а това са разходи. Както няма много работна ръка какво правим? Недей. Стой си там където си. Ние имаме нужда от такива като теб иначе състоянието е плачевно. Дано да има повече хора като теб за да се разтоварване", пишат му на Митко Рачков.

"Някой ден Маги ще му писне и ще обяви в ПЛАТЕН репортаж по Нова каква е заплатата ти", подхванаха го други. Трети го посякоха с това, че нивото на хумора му се е сринало доста