„Страшни скандали имаше вкъщи! Тя ме запалаши, че няма да се омъжи за мен!" Това признав в интервю за "Преди обед" актьорът в последния ден на предаването, в който Деси Стоянова е водеща. Той седна до нея за финалния епизод на шоуто, в който водещата се сбогува изненадващо със зрителите.

Повод за скандала е отказат на Сашо да има сватбен танц. Ивелина обаче държала двамата да имат такъв. Първоначалната й идея била това да е танго, Сашо обаче казал, че това е пълен абсурд. И все пак двамата постигат компромис и вече ходят на репетиции за своя първи сватбен танц. Какъв ще е и и на коя песен засега крият в тайна. Тайна е и моминското парти на Ивелина. То е изненада, организирана от приятелките й. Ще бъде тридневно парти с 10 от най-близките приятелки на моделката.

Първоначалната идея на Сашо Кадиев била да прекара ергенското си парти в компанията само на дъщеря си Кати. Неочаквано обаче сериозно се разболял - гнойна ангина с абсцес. Приемат го във ВМА, където лежи няколко дни с вливания с антибиотици.

„Приеха си ме по здравна каса, дупчиха ме, никакви връзки не съм имал! Храниха ме с попарка, саламче с извара. Ивчето ми донесе един-два пъти храничка и всичко мина. Здрав съм!"Ергенско парти все пак ще има. Скоро Кадиев заминава за Гърция с най-добрия си приятел и сина му.

Музикален бенд, диджей и водещ - това били единствените отговорност на Сашо по отношение на организирането на сватбата. Признава, че е ленив и не обича да се занимава с подобни неща, но въпреки това успява да убеди DJ Мартен Робертo да бъде водещ на сватбата, въпреки че не се занимава с това. Прави компромис само заради Сашо и Ива. Ивелина пък обича да планира събития и за сватбата е в стихията си.

Първата идея на двамата за дестинация за меден месец била Перу и Аржентина. Ивелина обаче признава, че тези дестинации предполагат доста ходене пеша и пътувания, а и двамата се чувстват твърде изморени за това. Затова избират друго - Филипините. Билетите за там са подарък от майката на Ивелина.