Плеймейтката е в Санторини, а съвсем случайно на почивка там през този уикенд е и Андрей Арнаудов с бременната с второто им дете Емануела Толева. Макар че Ни Ло и фамилията на продуцента да нямат общи снимки заедно, а и Санторини е любимо място за богатите и известните, едва ли съвпадението е случайно. Както вече стана ясно Николета и бащата на второто й дете Борислава Николай Михайлов искат да покажат сватбата си в риалити програма.

Явно продуценти на шоуто ала Кардашиян ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов. Риалитито трябваше да покаже вълнението около раждането на Борислава, която дойде на бял свят през пролетта. Тогава официалното обяснение за неизлъчването на предаването беше, че неразбориите около БФС и Борислав Михайлов са попречили на замисъла. Сега Ни Ло обещава да събере в предаването Валери Божинов и Ники Михайлов.

Друга звезда, която ще се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на "Левски" Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.

Иван Христов и Андрей Арнаудов вече не работят с bTV, след като "Фермата" приключи. "Бригада Нов дом" и "Смени жената" също са на пауза. Двамата упорито ухажват Нова телевизия и тя е медиен партньор на филма им "Гунди-легенда за любовта". Със сигурност шоуто на Николета ще е успех за тях, ако обаче се осъществи. Засега от Нова телевизия не се обявявали, че то ще се снима. Телевизията вече заяви, че през есента ще гледаме Игри на волята".