Странното е, че поп певицата прави голямото джамбуре без своя приятел. Онзи ден секссимволът на българския поп и чалга е изхвърчала заедно с приятелки до парти-острова в южната ни съседка, за да си направи голямо парти за 26-ия си рожден ден. Блондинката дори си направи шега, че всички около нея се женят, правят бебета или си купуват къщи, а тя ще лети до купонджийската столица на Гърция.

Гери-Никол не й е до задомяване и това е очевидно от всякъде. Скандалната певица дори не е имала време да си направи едно плажче, а веднага е почнала да се кипри за големия повод. Изпълнителката на "Момиче като мен" обича нещата да бъдат мащабни. Варненката е отишла на една от най-луксозните и големи дискотеки в Миконос и е започнала да гърми шампанско след шампанско.

Артистката е заобиколена само и единствено от момичета - явно е решила да направи това парти само със своите най-близки приятелки.Като кулминация на купона Гери-Никол раздава свещи заря на всеки един познат и непознат в дискотеката.

На купона обаче го няма гаджето на певицата, кикбоксьора Копривленски. От профила на спортиста се вижда, че той също е бил в Гърция, но няколко дни преди рождения ден на Герито. Двамата обаче не са се разделяли. Спортистът пусна снимка как държи женска ръка с часовник, какъвто носи певицата.