Инфлуенсърката показа любопитни кадри как е изглеждала в първия ден след раждането, което се случи на 27 юли. Hotnews.bg припомня, че тя стана майка на момиченце, което кръсти Беатрис. Дъщеричката на Пепе и Иво Карамански-син дойде на бял свят с перфектни мерки - 50 см. и 3,420 кг и под грижите на д-р Мазнейкова.

Какво чудо е женското тяло! 🙇🏼‍♀️ Да, физически се възстановявам бързо след ражданията ми. Благодарна съм за това, но осъзнавам, че не всички жени могат да кажат същото. И съм тук да кажа - give yourself some grace. Телата ни преминават през такава метаморфоза, за да създадат живот…и няма нищо по-ценно от това!

При някои коремчето се прибира по-бавно, а други (като мен) - се борят с пигментните петна и тъга (baby blues) непосредствено след ражданията. Но всичко това е без значение, ще се справим с всичко, с различно темпо, но ще мине и това! Най-важното е, че държим в ръцете си най-безценния дар - живот, който сме създали!

Затова нека се фокусираме върху всеки скъпоценен миг на контакт с нашите малки съкровища, защото те имат нужда от нашите ласки, грижа, любов и топлина, а не от перфектния ни външен вид