Доведеният му син Иво Карамански-младши стана баща на момиченце, което с жена му Антоанета кръстиха Беатрис. Преди часове бабата-Нели Сано показа как е гушнала първата си внучка. Бившата телевизионна водеща, която е на половин век, изглежда прекрасно, видя само Hotnews.bg.

"Беатрис, мое мъничко безценно съвършенство, завинаги в сърцето ми! Обожавам те!", написа жената на Александър Сано. „Хванах първия кораб, за да те гушна, деди“, пошегува се от своя страна актьорът, а Юлиан Вергов му отвърна, че плавателният съд пътува по-скоро към първата кръчма. По време на снимките на безлюдно място Сано е нямал много време за питиета.

Екипът на Островът пристигна на Филипините на 10 юни и остана там цели два месеца. Така Сано изпусна раждането на Беатрис и едва ли ще навакса със смяната на памперси, защото го чакат участия из цялата страна с прочутото трио Братя Мангасарян. Вече е ясен и победителят в шоуто, който от продукцията се опитват да опазят в тайна. Това обаче категорично не е боксьорът Кубрат Пулев, както неинформирани сайтове съобщиха.

Кобрата опроверга лъжата, че участва в "Островът на 100-те гривни"