Въпреки че тя крие самоличността на мъжа си, очевидно той е неин сънародник, защото с българските мъже брюнетката все удряла на камък. Момата сподели тъжния си опит с нашенците, които били самовлюбени, със зависимости и ужасни скъперници.

Искам да ви споделя моята история. История на трансформацията. От едно мило момиче, което вярваше на всяка една дума на хората, които я обкръжаваха. Момиче, което беше много наивно и доверчиво, което се надяваше всички около нея да са истински и искрени, както тя го правеше, защото го заслужаваше. Минах много труден път, за да стигна до тук и да получа това, за което си мечтаех и копнеех, за което винаги молих Господ.

Преди години делях всяка една сметка, плащах си цялата или половината екскурзия, бъдейки във връзка с български мъж. Смятах го за нормално, защото ми го вдалби обществото около мен, въпреки че идвам от страна, където съвсем по друг начин стоят нещата. Аз не исках да задълбавам темата и давах шанс. Давах шанс на алкохолик, който всяка вечер пиеше по бутилка твърд алкохол, паралелно с това консумирайки забранени вещества (просто си мислех, че е добър човек). Давах шанс дори и на нарцистичен мъж, който ми казваше, че съм глупава, дебела, че съм долна, просто защото си позволявах да пия 2 чаши вино и да излизам с приятелки на клуб. Давах шанс и на друг нарцис, който не ми казваше един комплимент, разчиташе на ваучерите ми за храна, а в същото време си подбираше нов автомобил и Плейстейшън, докато ми отказваше да ми вземе кутия желирани бонбони от Лидл. 😔 Просто ми втръсна. Останах сама с мислите си за дълго, може би година-две.

Накрая, един ден се разболях от грип, реших да ида на църква, за да сложа една свещичка за здравето си, но помолих Господ набързо да ми подари човек до себе си с добро сърце. Мина малко време, бях фокусирана върху други неща - работа, търсене на жилище, желание да получа виза за Америка. И така, съвсем случайно го срещнах. Започнах да наблюдавам. Нямах никакви очаквания, само прекрасно приятелство и хубави моменти заедно. Когато видях колко се грижи за мен и как се чувствам около него, разбрах, че за първи път мъж поема всичките мъжки отговорности. Аз се почувствах ЖЕНА. 💖Имаше дни, в които всеки ден казвах молитва и благодарих Бог за този подарък, за този ангел, който винаги исках да се грижи за мен и да ме закриля. Скъпи момичета, всичко си идва с времето, бъдете търпеливи и работете върху травмите си, самооценката си

Ирина показа и красиво видео от сватбата си с идеалния мъж. Тя е избрала дълга рокля с щедро деколте за празничния ден. Булото на етническата българка е дълго и пищно, а обувките й са с отворена пета, както е модерно това лято.