Тв водещият и манекенката сключиха днес около 17 часа граждански брак, като церемонията се състоя в шато в село Московец, намиращо се на километри от Карлово.

dGZnP8F.md.jpg

Младоженците вкараха малко филмова емоция по време на тържеството, тъй като се забавиха с отговора "Да", но не заради колебания в решението си да сключат брак, а за да държат в напрежение гостите. От сторита на съпрузите в Инстаграм става ясно, че нежната половинка до актьора е решила да не се разделя с бащината си фамилия. "Тя си остава Чоева тире Кадиева! Защо да платя за това нещо?!", иронизира ситуацията пред гостите Сашко. След това обаче откупи булката с бял ботуш с двайсетачки, по-едри банкноти не се забелязваха.

Ивелина избра за менделсона си дълга бяла рокля с тънки презрамки, която подчертава фигурата. Кадиев пък заложи на черно кадифено сако, панталон в същия цвят и черна папионката. Дъщеричката на актьора от връзката му с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина беше шаферка на сватбата.

Комплексът, където се провежда сватбата на известната двойка, се намира на върха на хълм и е заобиколен от лозя. Той предлага панорамна тераса, СПА зона с хидромасажна вана и индивидуално проектирани стаи. Ресторантът е с интериор от дърво и камък, и разполага с камина. Винарската изба на къщата предлага богата селекция от вина.

Архитектурата на шатото в Московец съчетава величието на средновековен каменен замък с овални кули и изискан интериор, изпълнен с кристални полилеи и антични декорации.Вечерта преди сватбата Сашо и Ивелина бяха поканили гостите на сватбата си на вечеря сред лозята.

"Тя и той завинаги", написа в социалните мрежи дългогодишната екранна партньорка на Кадиев Десислава Стоянова. Журналистката публикува и първи снимки на двамата младоженци и тяхната първа целувка вече като семейство.

Сватбата на Александър Кадиев и Ивелина Чоева се проведе в тесен приятелски кръг. Сред гостите, освен Деси Стоянова, са моделката Александра Петканова, актьорът Петър Антонов. Дамите носеха бели чадърчета, с които се пазеха от жаркото слънце в долината.

Вечерта преди сватбата, както повелява традицията, младоженецът "откупи" избраницата си с няколоко стотин лева. Алекс Петканова разкри, че приятелките на Ивелина били подготвили бял гумен ботуш, в който Сашо да слага пари, за да може да "грабне" годеницата си и на другия ден да я зеведе пред олтара.