Това обяви продуцентът на певицата Станислава Армутлиева в интервю за вестник "24 часа". Тормозът бил от година, но бил подновен наскоро, след като агресорката Гергана Неделчева излязла от лечение в лудница. Екимова и психично болната никога не са се виждали, но певицата не е единствената й жертва. На ужасен словесен тормоз били подложени още две красиви и успешни млади жени. "Едната е Ясмин Кирилова (популярна инфлуенсърка - б.р.), която има и детенце, и разбрах, че по неин сигнал е било образувано делото в Хасково, към което е бил присъединен и сигналът от Дара, тъй като Ясмин е от Димитровград.

Делото наскоро е било прекратено с прокурорско постановление след експертиза за психическия статус на извършителката. Ясмин също продължава да е подложена на зверски тормоз, който е двоен, защото обект на заплахите е не само тя, но и детето й. Тя е направила усилия да говори публично за случая, разказала е в интервюта, даже с изумление видях, че в отчаянието си е направила петиция, подписана от 4707 човека, за настаняването на Гергана Неделчева за психиатрично лечение, но въпреки това не е постигнала спиране на заплахите. Другото момиче, което е станало обект на ужасен тормоз, не е известна личност, но знаем, че е “избрана”, защото изглежда добре и е работила в една стая с момче, което е било обект на интереса на Гергана Неделчева".

"Разбрах за тормоза и заплахите още миналата година. Свикнала съм да взимам насериозно подобни неща, защото не ми се случва за първи път, и реагирах веднага – нашите юристи приготвиха сигнал от Дара Екимова до Дирекция “Киберпрестъпност” в ГДБОП, приложихме доказателства, имаше разпит и бе образувано наказателно производство. На тази база полицаите от дирекцията разкриха самоличността на извършителя и установиха, че е млада жена в Пловдив. Направиха претърсване в дома ѝ, иззеха телефоните и компютъра ѝ. Делото беше присъединено към образувано по-рано по сигнал от друга жертва в ГДБОП-Хасково, което наскоро е прекратено заради установена невменяемост на извършителката и невъзможност да носи наказателна отговорност", уточнява Армутлиева.