"Скъпи приятели, Благодаря от сърце за загрижеността и огромната любов, с която ме подкрепяте не само в добрите, но и в тежките моменти!Добре съм, Благодаря на Господ, че ме закриля и винаги е с мен и близките ми!С обич, Ваша Анелия", гласи съобщението. Фенове обаче са потресени, че тя въобще не споменава пострадалото дете, което се бори за живота си в "Пирогов". То е пътувало с другата кола, участвала в катастрофата. Хлапето е било с родителите си и брат си.

"Пътувайки със семейството ми - жена ми и двете ми деца, Филип на 7 г. и Кристиян на 6 г., в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил "Ауди", който се движеше много бързо - разказва бащата на пострадалото дете. - Направих дясна маневра, за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя".

Според родителите детето е с изваден далак, изрязано част от тънкото черво, с множество травми и огромна липса от плътта на левия крак. "Никой от автомобила на Анелия не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!", възмущава се бащата на пострадалото дете. Първоначално то е настанено в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Плевен - ЕАД, но след преценка на лекарите е транспортирано от въздушната линейка до София, където екип на Спешната болница „Пирогов“ го поема.

Анелия обаче дори не го спомена в изявлението си. "Браво! Голям пост! Ама, че детето не е добре, карай", пише гневна дама. "Според мен това не е писано от Анелия. Тя надали в създалата се ситуация може да пише. Аз мисля, че тя тепърва ще излезе с коментар, но това надали ще стане веднага ако тече разследване. Само Господ може да съди и се надявам детенцето да се оправи, но всички, които сме на пътя носим отговорност. И този, който кара и този, който е до него. Защото този, който не спре шофьора ако има нещо нередно става съучастник. Това е истинска война по пътищата. Моля се детенцето да се оправи и виновните да си понесат последствията", предполага друга.

"А две думи поне за детенцето, което се бори за живота си? Две думи за пострадалото семейство и ужаса, през който преминават тези хора в момента? А за надрусания шофьор? Как е възможно да съществуват толкова мизерни хора, Анелия, как е възможно?", избухва друга.