Певицата не скри, че е наскърбена от хулите, че не е помогнала на пострадалото семейство. Тя твърди, че се уплашила от реакцията на бащата, който започнал да рита и чупи нейната кола. Във видеото записано днес, тя изглежда максимално натурална, но шокът още може да се прочете по лицето й.

"По време на катастрофата, в колата бе и моето дете. Преживяхме ад. Не отидохме да помогнем и да съдействаме, но си имаше причини за това. Бащата на детето беше в шок. Започна да рита колата, да блъска, счупи прозореца, да заплашва, че ще ни убие. Даде положителна проба. Полицията го отведе за кръвна в болница", обяснява певицата. На част от думите й е сложен пегел, така че не се разбира дали обвинява мъжат в употреба на алкохол или наркотици.

"Въпреки всичко има само едно важно нещо на този свят и то е да бъдем човеци! Нека всички заедно да обединим сили и да се молим за здравето на малката душичка", завършва обръщението си тя.

За първи път тя признава, че с нея в Ауди-то е била единствената й наследница Ивон Динева. Момичето е от брака й с Коко Динев и вече е голяма, за разлика от двете момчета на другото семейство в катастрофата. Едното от тях се бори за живота си в "Пирогов", напомня Hotnews.bg. Ивон стои настрана от музиката, а майка й държи в тайна как планира да продължи живота си.