Николета Лозанова уголеми устните си още, а Моника Валериева си оперира носа за пореден път. Джулиана Гани пък си изостри зъбите като вампир, а Сузанита си отряза двойната брадичка.Интервенциите на Моника Валериева нямат край, за пореден път тя легна под ножа. Бившата на Меди сподели снимка, от която стана ясно, че отново си е клъцнала носа.

„Ринопластиката ми е на 21-ви ден, все още съм много отекла и подута и с разширена кост“, сподели брюнетката. Два месеца по-късно Моника има бейби тон, с който тя не спира да се хвали и да снима за социалните мрежи, пише Телеграф. Иначе наскоро тя издаде, че иска да махне имплантите в гърдите си, тъй като вече не е модерно според нея. Тя изчаквала да мине още време, за да се подложи пак на пълна упойка след направената й ринопластика.

Певицата Десита от лейбъла на Галин също си кръцна нослето. Хубавицата от месеци се подвизава с променен обонятелен орган, който обаче е толкова фино направен, че не бие на очи и изглежда съвсем естествено. Носът на Десита беше хубав, но съвсем леко по-дълъг във върха и с по-различна форма. Сега нослето е по-мъничко и една идея по-чипо.

Носителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани си направи вампирски зъби. Красавицата е посетила дентална клиника и попита феновете си дали харесват ефекта. Миската е любителка на всякакви корекции и промени, но този път успя наистина да изненада и най-верните си почитатели. В онлайн подкаст преди време тя призна, че много харесва новата мода с вампирските зъби. „Много е шантаво! Много е диво!“, споделя искрено Джулката.

Една от първите, които изненадаха с тях преди години, бе сестрата на Ким Кардашиян, Кортни.Щерката на Орхан Мурад Сузанита избра поредната разкрасителна процедура. Този път певицата си направи липосукция на двойна брадичка, която премахва мазнините от зоната, подобрява контура на лицето и се постига изваян профил.

Светлана Гущерова ляга отново под ножа. Блондинката реши да хване самолета за Истанбул, за да прибере корема след четирите си раждания, разкрива самата тя в отговор на въпроси от последователи. При нея се е появила типичната диастаза, която не е само естетичен проблем.

Една от най-красивите звезди у нас Николета се похвали, че е уголемила устните си. Чернокосата красавица винаги се старае интервенциите, които прави на лицето си, да бъдат много естетични и трудно забележими, за разлика от големия й бюст. „Имам най-готините устни“, възкликна инфлуенсърката и показа кадър на тях. Тя планира да махне и всички свои татуси, което ще се случи след края на лятото.