„Осем дни без телефон, интернет, телевизия и социални мрежи. Само слънце, море, камили и книги”, похвали се главният редактор на предаването, което се излъчва вече цели 14 години-постижение, с което малцина продуценти могат да се похвалят. През юли Игнатов чукна 49 години, а от есента го чака много работа, защото зрителите все още не могат окончателно да свикнат с новата водеща Ромина Тасевска.

Те си жалят за Нана, която бе безспорна любимка на малки и големи и не приемат замяната й с футболната съпруга. За да си почине от ежедневното състезание за рейтинг, новите жалби на потърпевши и мрънкането на зрителите, Игнатов отпраши за Африка.

„Не си отишъл да правиш скандали”, шегуваха се с любимата му фраза почитателите, които с нетърпение чакат новите епизоди през есента.

Сред верните зрители има и такъв, който си татуира лицето на Игнатов заедно с неизменния микрофон на крака си. Младият Желязко Куртев също като Игнатов много обича животните, затова не се поколебал да си нарисува телевизионера. По тялото му има и други татуировки, включително и тази на жена си, а булката не ревнува от образа на Игнатов.

Дъщерята на Куртев страшно харесвала „Съдебен спор” и дори приготви специален подарък за епизод № 1000 на предаването, който се излъчи през пролетта. Невинаги обаче Жоро се сблъсква само с верни и благодарни зрители. Досега Игнатов е получавал безброй много заплахи и обиди заради работата си, но все пак продължава да я върши много съвестно, пише "Минаха години".