Фолкаджийката за пореден път влезе в централните емисии, като този път причината е клипче подбуждащо аудиторията й да шмърка, в случая енергийна напитка под формата на прах. След като предизвика масово възмущение в социалните мрежи за постъпката си, тя даде изявление по въпроса.

"Относно случката, която днес всички коментират, за която всички ме нападат, надявам се добре да се вижда...", започна темата Диона и размаха лист от изследванията й в лаборатория, който трябва да показва, че в организма й няма наличие на наркотични вещества. "Току що го взех от лаборатория, тези тестове важат за доста назад във времето и се вижда, че не употребявам наркотици!", заяви тя.

"Аз по никакъв начин не искам да се свързвам с наркотиците! Аз съм взела своите поуки и своите изводи от грешките, които съм допускала в миналото си. Не желая да подтиквам младите към това да употребяват наркотици", разясни още певицата.

Тя също така уточни, че това, което е промотирала днес е "енергийна напитка, която се употребява през носа, за да се абсорбира по-бързо и нищо повече". "Колко е вредна? Колкото всички останали течни, които пиеме, лицензирана и е допусната до пазара на много други държави, в Испания, в Германия... и хората са решили да я промотират и в България", обяснява Диона и продължава речта си: "Но след като видяха днес отзвука и реакцията, се свързаха с мен и помолиха да изтрия видеото, като ми казаха, че не искат да се асоциират с българския потребител и пазар, защото за първи път виждат такава интеракция", заключава фурията от Бяла Слатина.