Звездата на новините в bTV най-после е намерила пристан, но заради всички любовни несполуки през годините, крие от всички кой е новият й възлюбен. В нюзрума на първата частна телевизия обаче упорито се говори, че мъжът до нея е улегнал, със спортен дух и е бизнесмен.

Между другото, не само колегите й, но и зрителите виждат блясъка в сините й очи и външния й вид. Никога досега тя не е изглеждала по-добре, шушукат те. Красавицата често е имала през годините проблеми с теглото, заради по-едрата структура на тялото си, но сега тя просто изглежда супер, което кара всички около нея благородно да й завиждат. Новият й любим я засипвал с цветя и подаръци, говорят зад гърба й и се чудят кога ли ще издаде кой е мъжът, накарал я отново да сияе.

Виктория винаги е предизвиквала завист сред колегите си.Освен заради красивото й лице и невероятна холивудска усмивка, тя е изключително трудолюбива и амбициозна. Познаващите я от по-отдавна още си я спомнят в кулоарите на парламента, когато тя е репортер на Радио „Варна“ и винаги предизвикваше възхищение сред мъжката част в парламентарното кафене. Някои дори не можеха да свалят поглед от лицето й.

„Очите й имаха огромно количество черна спирала, която показваше дългите й мигли, погледът й беше искрящ, а червилото подчертаваше плътните й устни и заразяваща усмивка с много бели зъби“, разказват те. За нея най-големият кошмар тогава беше лекият й варненски акцент и тя положи неимоверни усилия, за да се отърве от него. Вики е изключително ученолюбива и това личи и от четирите висши, които журналистката завърши през годините. Само преди година се дипломира като магистър по микробиология в Нов български университет. Четвъртата й диплома идва, след като вече има още такива по журналистика от Алма матер, както и история и философия, пише „Галерия“.

Освен това тя има и изкаран курс по право които и е изключително полезен в работата. Сред заниманията й има и още нещо, заедно с четенето на новините в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия, тя преподава и на студенти по журналистика в НБУ в две дисциплини - „Телевизия и радио“ и „Телевизионен нюзрум“.46-годишната амбициозна водеща на новинарския блок по bTV нищо чудно да реши в скоро време да поеме друг път извън телевизията.