Актрисата представи в Италия филма "Мария", разказващ историята на оперната дива Мария Калас. Джоли играе главната роля. Роклята й обаче разкри, че Джоли е по-слаба от всякога и изглежда буквално като скелет. Феновете са много притеснени за здравето й, още повече че през 2018 година тя бе приета в болница, след като спря да се храни. Тогава тя изкара около две седмици на легло в болница и преустановява работата си във филма "Господарка на злото 2", припомня Hotnews.bg.

За да мине по червения килим Джоли бе съчетала роклята с наметка от изкуствена кожа, златна розова брошка и смели червени устни. Наскоро бившата на Брад Пит подписа договор с известната марката и сега се подвизава с новата ѝ линия червила.

Престоят на Джоли в Италия, който бе планиран така, че да не съвпадне с идването на бившия й на фестивала, разкри, че тя има нов любовник. Снимки я показаха във Венеция заедно с 40-годишния британски рапър Акала. Истинското име на новия на Джоли е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли. Той е не само рап певец, но и журналист и еко активист и защитник на човешките права. Акала се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал