В свое интервю за онлайн издание тя ги нарече „байганьовци“.Според нея те масово нямат елементарно възпитание, не знаят как да се отнасят, как да свалят жената елегантно, споделя тя.

След което обясни, че тя харесва честни бизнесмени над 40, но за съжаление само 20-30-годишни се въртели около нея.

Наскоро обаче плеймейтката не се посвени да разкаже публично как всяка година успява да се докопа до ВИП-а на Формула 1 в Монако. На въпроса "Не смяташ ли, че пътуването до Формула 1 е непосилно за всеки джоб?", блондинката разказа каква тактика прилага всъщност, за да бъде ежегодно на това събитие. "Не, не смятам, че е непосилно. Аз, в моя живот никога не съм платила билет за Формула 1", обясни Норчето, а след това разказа как приклещила човек, за да й вземе билет за ВИП-а.

"Казах му: "Здравейте, много искам да гледам Формула 1, от ВИП терасата е страхотна гледка, виждам че имате златна карта, може ли да ми я цъкнете и да гледам с вас?" Красавицата получавала положителен отговор и така влизала на събитието всяка година. На въпроса "Как му видя златната карта на този човек?", Недкова отсече: "Е , как няма да видя?! Аз съм жена, жените сме агенти, всичко виждаме!"