Плеймейтката няма да ни показва лъсковото си ежедневие тази есен, защото Нова и bTV вече обявиха програмите си за новия сезон, където акценти ще са риалити програмите като "Игри на волята" и "Островът на 100-те гривни" и за шоуто на Николета няма място. По Нова вече върви "Черешката на тортата", която подгрява новия сезон на Игрите. Пак по Нова се връща и "Биг Брадър" с водещи Александра Петканова и Башар Рахал, както Hotnews.bg вече писа, а bTV ще излъчва "Гласът на България".

"Вече се изписа доста по темата..но ще запазя истината за точния момент, които предстои", кратко отговори младата майка на въпрос за шоуто.

Шоуто на Николета се прави от Андрей Арнаудов, който бе с плеймейтката на Санторини, за да следи отблизо снимането на предаването. Продуцентите Иван и Андрей в момента работат с Нова, където даже влизат като част от панела на "Пееш или лъжеш", но реализират и "Бригада Нов дом" по bTV, така че ще се опитат да продадат предаването и на двете частни медии.

Николета прекара близо месец на гръцкия остров. В предаването трябва да се рекламира лъскавият живот на НиЛо - по подобие на този на семейство Кардашиян, което е истински хит не само в Америка, но и по света. В шоуто, разбира се, участва и любимият й Ники Михайлов. Ще бъде показана дъщеря им Борислава, както и първородната рожба на Николета - Никол, която е от Валери Божинов. Той също имал участие.

Първоначално идеята на продуцентите Иван и Андрей бе да покажат в пълния блясък Николета, докато е бременна. Сочената за най-сексапилна българка и Ники М. трябваше да ходят по лекари пред тв камерите, а бременната звезда щеше да излъчва раждането си по телевизията, да обзавежда бебешка стая и да сменя памперси пред очите на зрителите. До реализацията на този проект така и не се стигна. Въпреки това шоуто все пак бе заснето, но явно скоро няма да бъде излъчено.