"Имам интерес към един човек, както и той към мен. В момента обаче фокусът ми не е в личния ми живот, а в кариерата", твърди фолк фурията и категорично заяви, че не желае сериозна връзка на този етап, защото заради нея ще трябва да се оттегля от музикалния бизнес. "Искам да съм на 100 процента отдадена на човека до мен и той да е спокоен, а като съм певица това няма как да стане – щом съм на участие, ще ме ревнува. Сложно е...", призна наскоро певицата в интервю.

След разразилият се скандал с реклама на енергиен шмърк, който Диона анонсира в социалните мрежи, изпълнителката се е прибрала в родния си град Бяла Слатина. "Прибрах си се. Целият този хейт, който се излива върху мен, ме накара да отменя много ангажименти и да се дистанцирам от хората", заяви брюнетката и продължи да нарежда: "Фекалии, с извинение, излизат от устата на някои..."

След завръщането си в родното градче тя искала да отдаде свободното си време на близките й. "До Бяла Слатина пътувах с приятели. Колата и шофьорът ми останаха в София. След 24 януари не съм сядала зад волана. И когато ми върнат книжката, пак няма да шофирам - поне не и в близките няколко години", отсече още тя пред в. "Уикенд".