От тях ясно се вижда не само че не е бременна, но и че има сериозни проблеми с килограмите. Анорексичното й тяло предизвика вълна от коментари, които в крайна сметка принудиха Гущерова да изтрие всички отзиви.

Припомняме, че миналата седмица плеймейтката публикува загадъчна снимка заедно с мъжа си Християн, на която той нежно я държи за коремчето. Веднага се появиха съмнения, че моделката е бременна с петото си дете, което да скрепи брака им. След няколкодневно мълчание и тишина в Инстаграм, Светлана пусна нова серия от снимки на плажа, където показва, че няма никакво коремче.

dU9YVRI.jpg

И не само. Тя позира в предизвикателни пози, за да покаже в колко блестяща форма се намира. Феновете й обаче далеч не смятат, че тялото й е за завиждане, а напротив – дори го оплакаха. Според тях Светлана страда от сериозно хранително разстройство и десетки нейни последователи проявиха истинска загриженост. „Светле, това не е нормално! Манията по това да изглеждаш слаба те е разболяла. Явно тялото ти е единственото нещо, над което имаш контрол, и затова не спираш да слабееш!“, коментира нейна последователка.