Подобно заключение може да се направи от публикациите на Светлана в социалните мрежи. Там секси блондито и съпругът й Християн демонстрират избухналите отново чувства и страст, а с последното Гущерова се постара да "зарази" и инстаграм-аудиторията си. От няколко седмици Гущерови и децата им се радват не безгрижна ваканция в луксозен ВИП-ризорт край Обзор. Слънцето и морето провокираха Светлана да нажежи страстите в социалната мрежа с повече от горещ кадър. Излегната на шезлонга, блондинката повдигна дантелената си ношница и под нея се показа интимен татус, свъзан със съпруга й.

Мастилената рисунка изобразява рождената дата на Християн - 12 юли 1988 г. Този ден обаче е и двоен празник за Гущерови, тъй като през 2018 г. вдигнаха сватба в столичния хотел "Шератон". Под датата изпъква и червено сърце - символ на любовта. Светлана все още не е коментирала слуховете, че в семейството са в очакване на бебе №5.

Столични светски хроникьори спекулират, че е с Християн са преодолени доскорошните си разногласия именно заради нова и непланирана бременност. Дали обаче това е така, времето ще покаже.